Időpont foglalása

Állatorvosi Rendelő, Tiszafüred

A jelenlegi járványhelyzet miatt a várakozási idő csökkentése és elkerülése érdekében kérjen rendelőnkbe időpontot Facebook oldalunkon privát üzenetben (www.facebook.com/drkoska). 

Időpontegyeztetés nélkül csak a sürgős eseteket áll módunkban ellátni.

Rendelőnkben a szájmaszk használata kötelező!

Megértésüket köszönjük!

Kérjük olvassa el az alábbiakat, mielőtt időpontot foglal!

Időpontot csak védőoltásra, mikrochip behelyezésére és annak regisztrációjára, illetve a már KORÁBBAN MEGÁLLAPÍTOTT betegség kezelésére (megjegyzésben részletezni kötelező!, ellenkező esetben nem áll módunkban visszaigazolni) lehet foglalni annak érdekében, hogy a hivatalos rendelési idő (hétfő, szerda, péntek 17:00-18:00) ne tolódjon. Megértését köszönjük!

Amennyiben a foglalt időpont előtt 1 órával nem jelzi, hogy nem tud jönni, vagy egymás után 2 időpontot mond le, a legközelebbi kezelésnél 2.000 Ft-ot számítunk fel.

Foglalás után ellenőrizze spam/levélszemét mappáját is! Előfordul, hogy a rendszer nem küldi el Önnek az e-mailt, annak ellenére, hogy visszaigazoltuk. Amennyiben nem kapott visszaigazoló e-mailt, minden esetben győződjön meg indulás előtt arról, hogy foglalását jóváhagytuk! Elérhetőség: +36309454101, www.facebook.com/drkoska/

Adatkezelési tájékoztató: http://drkoska.hu/adatkezelesi-tajekoztato/