Fotópályázat Szabályzata

Tiszafüredi Állatorvosi Rendelő

Fotópályázat Szabályzata

2020-06-03 Hírek 0

1. Szervezők

Dr. Koska Állatorvosi Rendelő

5350 Tiszafüred Csillag út 10.

www.facebook.com/drkoska, drkoska.hu

Bark ’n Shine önkiszolgáló kutyamosó

5350 Tiszafüred Csillag út 10. 

www.facebook.com/kutyamosotiszafured

2. Kik vehetnek részt a pályázatban?

  • A fotópályázatban részt vehet minden magyar állampolgár.
  • A pályázatban Dr. Koska Gábor és közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
  • Amennyiben a Pályázó a szabályzatot nem fogadja el vagy annak bármely pontját nem tartja be, úgy a pályázatból kizárásra kerül.

3. Elfogadható pályaművek feltételei

Minimum 5 megapixeles, JPG formátumú, saját fényképet lehet beküldeni. A fotón nem szerepelhet logó, név vagy névre utaló vízjel sem. A fotópályázaton minden pályázó csak egy fényképpel indulhat. A fénykép témája: a kutya és a víz kapcsolata. Az alkotás mellé kötelező megadni a versenyen induló, fényképet készítő személy nevét, e-mail címét, telefonszámát és a képen szereplő kisállat nevét. A beküldési cím az adott bejegyzésben kerül meghirdetésre.

4. A pályázat időtartama

A pályázat 2020. június 3-tól érhető el, a beküldési határidő 2020. június 14. 

5.  A pályázat menete

A beérkezett fényképek a Dr. Koska Állatorvosi Rendelő Facebook oldalára kerülnek feltöltésre (www.facebook.com/drkoska) 2020. június 15-én. A fényképek 2020. június 15-től 2020. június 21. 20 óráig “like” formájában értékelhetőek a Facebook oldalon. (www.facebook.com/drkoska) A legtöbb “like”-ot kapott fénykép készítőjét és kedvencét jutalmazzuk különdíjjal.

Az első helyezettet 4 tagú zsűri választja ki 2020. június 21-ig.

6. Eredményhirdetés, nyertesek száma

Az eredményhirdetés időpontja 2020. június 22. A nyertesek száma 2 fő.

7. Nyeremények, nyertesek kiértesítése

A nyerteseket bejegyzésben hirdetjük ki. Az első helyezett nyereménye egy kutyamosás 3000 Ft értékben a Bark ’n Shine önkiszolgáló kutyamosóban (5350 Tiszafüred Csillag út 10.) és egy 30 perces kutya-gazdi fotózás Tiszafüreden, külső helyszínen, a különdíjas nyereménye egy kutyamosás 3000 Ft értékben a Bark ’n Shine önkiszolgáló kutyamosóban.

8. A beérkezett fényképek felhasználása

A fényképek a www.facebook.com/drkoska Facebook oldalra kerülnek feltöltésre.

9. Adatkezelés és adatvédelem

Amennyiben a Vállalkozás ajándéksorsolást szervez (1991. évi XXXIV. törvény 23.§), az érintett természetes személyek hozzájárulása alapján kezelheti az érintett természetes személy nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét valamint online azonosítóját (ha van). A játékban való részvétel önkéntes.  

A nyereményjáték szervezésének esetében az adatok kezelésének célja a nyereményjáték nyertes személyének megállapítása, értesítése illetve a nyeremény kézbesítése (átadása). Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

A személyes adatok kezelésének időtartama: a nyeremények átadásáig. 

A fénykép beküldésével a pályázó hozzájárul a fénykép, és a képen szereplő kisállat nevének megosztásához.

10. Kizárás

A fotópályázatból kizárásra kerül minden olyan pályázó, aki nem tartja be a Fotópályázat Szabályzatát és az adott bejegyzésben feltüntetett szabályokat. Továbbá az igazságos verseny érdekében azokat a fényképeket kizárjuk a Facebook versenyből, amelyeket különböző “likevadász” csoportokban osztanak meg.

11. Egyéb

A Facebook a pályázatot semmilyen formában nem támogatja.

A Szervezők fenntartják a jogot a szabályok megváltoztatására.