Karácsonyi Rajzpályázat Szabályzata

Tiszafüredi Állatorvosi Rendelő

Karácsonyi Rajzpályázat Szabályzata

2018-10-04 Hírek 0

1. Szervező

Dr. Koska Gábor 

5350 Tiszafüred Csillag út 10.

info@drkoska.hu

+36309454101

www.facebook.com/drkoska

Bajba Jutott Állatokért Alapítvány

5350 Tiszafüred Csillag út 10.

bajbajutottallatokert@gmail.com

www.facebook.com/bajbajutottallatokert

2. Kik vehetnek részt a pályázatban?

  • A rajzpályázatban részt vehet minden magyar 6-14 év közötti állampolgár.
  • A játékban Dr. Koska Gábor, közeli hozzátartozói és a rendelő dolgozói nem vehetnek részt.
  • Amennyiben a Játékos a játékszabályzatot nem fogadja el vagy annak bármely pontját nem tartja be, úgy a játékból kizárásra kerül.

3. Elfogadható pályaművek feltételei

A pályamű mérete A4, az elkészítés módja kötetlen, kézműves technika. Az alkotásokat kizárólag A4-es méretű borítékba helyezve, postai úton lehet megküldeni. A beküldési cím az adott Facebook posztban kerül feltüntetésre. A rajzpályázaton minden gyermek kategóriánként csak egy pályaművel indulhat, tehát 2 rajz/gyermek. A rajzok témája az alábbi lehet: “Rajzold le, hogy Neked mit jelent a felelős állattartás!” és “Találkoztál már Clifforddal, a fekete labradorral egy felelős állattartásról szóló előadáson vagy csak szereted nézni a képeit? Rajzold le, hogy Te hogyan látod Cliffordot!”. Az alkotás mellé a gyermek hozzátartozója köteles megadni a versenyen induló, rajzot készítő gyermek nevét, születési dátumát, hozzátartozója nevét, e-mail címét és telefonszámát.

4. A pályázat időtartama

A pályázat 2018. október 4-től érhető el, a beküldési határidő 2018. december 5.

5.  A pályázat menete

A pályázatok 2018. december 8-tól 2018. december 19-ig “like” formájában értékelhetőek a Facebook oldalon. (www.facebook.com/drkoska) A legtöbb “like”-ot kapott rajz készítőjét jutalmazzuk. A beérkezett pályaműveket ezen kívül több tagú zsűri értékeli, a pályaművek a 2 meghirdetett kategóriában kerülnek díjazásra 1-3. helyezettig.

6. Eredményhirdetés, nyertesek száma

Az eredményhirdetés időpontja 2018. december 20. A nyertesek száma kategóriánként 3 fő, a Facebook oldalon futó versenyen 1 fő.

7. Nyeremények, nyertesek kiértesítése

Nyeremények: A Facebook oldalon futó játék nyertesének a nyereménye egy nevelőszülői tagság a Fővárosi Állatkertbe. Jutalmak mindkét kategóriában külön-külön: 1. helyezett: 6.000 Ft értékű ajándékcsomag, 2. helyezett: 4.000 Ft értékű ajándékcsomag, 3. helyezett: 2.000 Ft értékű ajándékcsomag. A nyeremény készpénzre nem váltható át, másra nem átruházható. A nyeremények a díjátadó ünnepségen kerülnek átadásra, postázni azokat nem áll módunkban.

A nyerteseket a megadott elérhetőségeken keressük fel.

8. A beérkezett rajzok felhasználása

Az eredményhirdetést követően a pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni. A rajzok kiállításra kerülnek az állatorvosi rendelőben.

9. Adatkezelés és adatvédelem

Amennyiben a Vállalkozás ajándéksorsolást szervez (1991. évi XXXIV. törvény 23.§), az érintett természetes személyek hozzájárulása alapján kezelheti az érintett természetes személy nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét valamint online azonosítóját (ha van). A játékban való részvétel önkéntes.  

A nyereményjáték szervezésének esetében az adatok kezelésének célja a nyereményjáték nyertes személyének megállapítása, értesítése illetve a nyeremény kézbesítése (átadása). Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

A személyes adatok kezelésének időtartama: a nyeremények átadásáig. 

A pályamű beküldésével a hozzátartozó hozzájárul, hogy az alkotások a pályázó gyermek nevével és életkorával kerülnek megosztásra a Facebook oldalon.

10. Kizárás

A nyereményjátékból kizárásra kerül minden olyan játékos, aki nem tartja be a Karácsonyi Rajzpályázat Szabályzatát és az adott bejegyzésben feltüntetett szabályokat. Továbbá az igazságos verseny érdekében azokat a rajzokat kizárjuk a Facebook versenyből, amelyeket különböző “likevadász” csoportokban osztanak meg.

11. Egyéb

A Facebook a pályázatot semmilyen formában nem támogatja.

A Szervezők fenntartják a jogot a szabályok megváltoztatására.